Zijnsgeoriënteerde Meditatie | cursus

Zijnsgeoriënteerde Meditatie | cursus

In september 2021 start de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie, waarbij we er van uit gaan dat we weer in kleine groepen mogen samenkomen, volgens de richtlijnen voor veiligheid en gezondheid. In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. De meditatievormen worden tijdens de bijeenkomsten verkend, uitgelegd, geoefend en een aantal keren herhaald. Thuis mediteer je met door de leraar ingesproken meditaties en bouw je je eigen meditatiediscipline op.

Als je regelmatig oefent, merk je dat je je aandacht beter kunt losmaken uit gedachtestromen en dat je meer kunt ontspannen. Je komt in contact met je inspiratie en een besef van inherente vrijheid. Je herkent jezelf als heel en compleet en gaat meer en meer je vertrouwen leggen in Zijn.

Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen.

De cursus wordt gegeven door Christine van der Stoel. Zij is gediplomeerd leraar Zijnsoriëntatie en heeft haar opleiding gevolgd bij de school voor Zijnsoriëntatie.

Praktische informatie

Leraar: Christine van der Stoel
Data: 8 en 22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december 2021
Tijd: woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes

Kosten deelname:
Particulier: €407,- incl. btw
Zelfstandige professionals: €407,- excl. btw
Werkgever: € 625,- excl. btw
Tarief voor studenten* (MBO/HBO/WO): 50 % korting op de prijs van particulieren

Datum

01 dec 2021
Verlopen!

Tijd

woensdagochtend
09:00 - 12:00

Kosten

€407,00

Locatie

Oohm | centrum voor puur ZIJN
Vogelenzang
Website
http://oohm.nl
Categorie

Organisator

Zijnderwijs | Christine van der Stoel
Telefoon
+31(0)613073007
Email
welkom@zijnderwijs.nl